tvoj začetek

4 koraki do tvojega cilja

1. korak: PRIJAVA NA UVODNI SESTANEK

Bravo! Odločil si se, da bi rad treniral, nekaj naredil na sebi. Prvi in najbolj pomemben korak zate je, da se prijaviš na UVODNI SESTANEK pred začetkom treniranja.

Stisni zeleni gumb, vnesi podatke in v kratkem pričakuj naš telefonski klic, da se bomo dogovorili za termin srečanja.

2. korak: UVODNI SESTANEK

Na srečanju se bomo pogovorili o tvojih željah, ciljih, težavah in morebitnih zdravstvenih omejitvah. Skupaj bomo izbrali primeren način vadbe zate in primerno časovno obdobje. Na podlagi tega bomo izbrali primeren paket zate ter uredili članstvo.

Uvodni sestanek bo potekal v naših prostorih in bo trajal pol ure. Obenem boš spoznal trenerje in videl prostor, kjer bodo potekali treningi. S seboj ne potrebuješ prinesti športne opreme, ampak samo svoje dokumente za ureditev članstva.

Sestanek se bo zaključil s tem, da dobiš datum uvajalnega treninga. Cena dveh uvajalnih treningov je 100 €. V kolikor podpišeš članstvo na uvajalnem sestanku, prejmeš 50% popusta na skupinsko uvajanje.

3. korak: UVAJALNI TRENING

Uvajalni trening je namenjen temu, da se spoznaš z vajami, s pravilno izvedbo in na kaj moraš biti pozoren. Na drugi strani se tudi trener spozna s tvojim izhodiščnim stanjem, da bosta lažje začrtala pot do uspeha.

Uvajalni trening pred vstopom v vodeno skupinsko vadbo traja 2 termina po 1 uro in je pogoj za vstop v skupinsko vadbo.

Uvajalni trening v sklopu osebnega trenerstva se prilagodi posamezniku.

4. korak: Redno treniranje 🙂 

Prvi koraki so uspešno narejeni. In sedaj sledi samo še redno obiskovanje treningov, da prideš do zastavljenega cilja. Če se ti kje na poti zatakne, ti lahko pomagamo s coachigom ali prehranskim svetovanjem.

Torej, ne čakaj, ampak stisni zeleni gumb za 1. korak:

Prijavi se 

Veselimo se tvoje prijave. 

14 + 13 =