Rekreacija zaposlenih v podjetju

Rekreacija zaposlenih v podjetju
Rekreacija zaposlenih v podjetju

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

 

Redna rekreacija zaposlenih zvišuje delovno produktivnost, zmanjšuje število bolniških odsotnosti in pozitivno deluje na podjetje. Zaposleni se razbremenijo stresa, imajo več kondicije in se bolje počutijo.

Zdravstveno stanje in kondicijska pripravljenost je bistvenega pomena za vsakega posameznika. Redno obiskovanje športnih aktivnosti nam pomaga k boljšemu počutju in je poleg zdrave prehrane zelo pomembno.

Vsako podjetje stremi k dobremu počutju svojih zaposlenih in s tem k zmanjšanju bolniških stažev.

 

 

VODENA VADBA V SKUPINI

  • Zakup termina 

    Kot podjetje lahko zakupite termin, ki je namenjen samo vašim zaposlenim. Trening se vsebinsko oblikuje na podlagi vaših želja in stopnje pripravljenosti.

 

  • Koriščenje obiskov 

    Podjetje lahko zakupi določeno število obiskov. Obiske lahko koristijo zaposleni po seznamu, ki nam ga predloži podjetje. Zaposleni lahko prihajajo na vadbe po rednem urniku. Sami si izberejo katere vadbe in termini jim odgovarjajo.

    Pri tej možnosti se naredi nekaj uvajalnih treningov (funkcionalna klinika), da se zaposleni spoznajo z vajami in se lažje vključijo v skupine. Pri vsaki vadbi se odšteje 1 obisk. Čas koriščenja obiskov: 1 leto od nakupa.

 

 

 

SEMI PRIVAT TRENINGI So treningi v skupini veliki do 4 vadečih. Zelo primeren trening za vodstven kader ali sodelavce, ki si lahko istočasno utrgajo čas za vadbo. Prednost takšnega treninga je majhna skupina, več intimnosti, večja intenzivnost kontrole trenerja nad izvedbo vaj.

 

TEAM BUILDING Zelo razširjena oblika druženja sodelavcev izven delovnega okolja. Naši team buldingi so športno obarvani, lokacija izvedbe je lahko v Legionar Gymu ali na željeni lokaciji naročnika.

 

  • Big gloves fight Ring, rokavice, znoj in težko dihanje… Posebne rokavice, udarci bolj za šalo kot za res,… Se upaš preizkusiti v boju z velikimi rokavicami? Dvoboji potekajo po pravilih boksa, vsak par se bori 2 krat po dve minuti.

 

  • Hitri in drzni Organiziran zabavno - tekmovalen funkcionalni trening v Legionar Gymu, po katerem se boste počutili odlično, trening pa bo sestavljen tako, da vadeči sodelujete in prav tako tekmujete v določenih vajah. Poleg strokovnosti vas tako čaka določena mera zabave in napora. 

 

 

Povpraševanje po vodenih vadbah za podjetja