Legionar Power

Legionar Power
Legionar Power

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

legionar_power_header

Legionar vadba je pravo nasprotje klasičnemu fitnesu, saj vključujejo manipulacijo z lastnim telesom, z uporabo pripomočkov (kettlebell, olimpijskih uteži,…),  prvine gimnastike in atletike, idr. Vadba ne vključuje treninga na napravah temveč temelji na razvoju osnovnih gibalnih in funkcionalnih sposobnosti, kot so: gibljivost, ravnotežje, koordinacija, vzdržljivost, vzdržljivost v moči, maksimalna moč, eksplozivna moč, elastična moč. Zato je primerna za vse športnike in rekreativce ter tiste, ki želijo pestro vadbo. 

Pri LegionarPower vadbi poudarjamo pravilno izvedbo vaj in s tem dosežemo izboljšanje vseh funkcionalnih in motoričnih sposobnosti. S takšnim načinom vadbe zmanjšujemo možnost poškodb in enostransko obremenjevanje telesa. Vadba tako vključuje mnogo kompleksnih vaj: swing, poteg, nalog, sunek, mrtvi dvig, počep, poskok, dvig trupa, elementi gimnastike na krogih, drogu, skoki in mnogo drugih gibov ter sproščanje in masažo. 

Zaradi zahtevnosti vadbe same in zahtevnosti posameznih vaj vzpodbujamo postopnost učenja in nato prehod v delo v skupini. Skupine pri tem načinu vadbe ne bodo velike in bodo sestavljene do 12 vadečih. 

Cilj vadbe je doseči pripravljenost, ki se lahko kosa s starodavnimi Legionarji. 

 

Prijavi se na brezplačen posvet