Eva se predstavi: 

Izobrazba: Farmacevtski tehnik s strokovnim izpitom,  študij Prehransko svetovanje – Dietetika

Prehransko svetovanje in pisanje člankov: Cilj mojega dela je širiti znanje s področja hrane in prehranjevanja, hkrati pa poskrbeti za spremembo morebitnih nezdravih življenjskih navad.

Vizija za prihodnost: S prehranskimi nasveti želim širiti in obnavljati znanje o hrani, prehranjevanju, vam pomagati oblikovati in/ali izboljšati prehranske navade, ki vas bodo usmerile na pot zdravega, ne obremenjujočega in dolgoročno vzdržnega načina prehranjevanja.

Hobiji: Plavanje, smučanje

 

 

Legionar_Uro_web_1x

Uroš se predstavi: 

Izobrazba: Gimnazijski maturant 

Pridobljene licence: Vaditelj fitnesa 

Osebni treningi: Poudarek na mentalnem pristopu do treninga, kondicijski pripravi in moči. 

Uspehi: Večkratni državni prvak v plavanju 

Vizija za prihodnost: Nadaljnje nabiranje znanja ter izkušenj za še kvalitetnejšo vadbo. 

Hobiji: Šport, elektronski šport 

 

 

Legionar_Tine_web

Tine se predstavi: 

Izobrazba: Ekonomska fakulteta

Licence: AFP osebni trener, FZS inštruktor fitnesa

Uspehi: uspehi strank, ki sem jih treniral povedo več kot moji osebni

Osebni treningi: pri vsakem vadečem iščem ravnovesje med njegovimi cilji/motivacijo in tem, kaj zares potrebuje - dostikrat ga ravno slednje omejuje pri dosegu primarnega cilja. Velik poudarek dajem razvoju moči in gibljivosti ter gradim od tu naprej.

Vizija za prihodnost: doseči čim boljšo fizično kondicijo vadečih, nabirati nova znanja in le-ta deliti z njimi

Hobiji: gimnastika, deskanje na snegu

 

 

Legionar_Meti_web_1x

Meti se predstavi: 

Izobrazba: Specialistka organizacije in managementa 

Delovno mesto: Recepcija. Zavedam se, da se mora vsaka stranka pri nas dobro počutiti. Svojo energijo usmerjam v to, da boste pri nas hitro in strokovno postreženi, da boste z veseljem hodili in se z nami tudi družili po vadbi. 

Vizija za prihodnost: S športom sem se bolj resno srečala in povezala pred 10 leti. Od takrat dalje mi šport predstavlja način življenja. Svoje delo sem tako povezala s hobijem. V prihodnosti stremim k temu, da bomo imeli kvalitetne treninge, speljali zanimive tekme in izzive,... 

Hobiji: šport, branje knjig, potovanje   

 

 

Legionar_Kristian_web_2x

Kristian se predstavi:  

Izobrazba: Fakulteta za šport

Pridobljene licence: trener olimpijskega dviganja uteži, inštruktor fitnesa FZS, mojster karateja 2. DAN, rowing inštruktor, vaditelj atletike, vaditelj plavanja, Flexi-Bar® master trener, Xco-trainer® master trener

Uspehi: večkratni mladinski in članski državni prvak v Karateju (Shotokan), 3. mesto v članski konkurenci olimpijskega dvigovanja uteži v kategoriji -85kg

Osebni treningi: cilj osebnih treningov je varovance pripeljati do zastavljenih ciljev in pokazati nove poti do naslednjih izzivov. Vse od korekcije gibalnih sposobnosti do dviga kondicijske pripravljenosti ter posledično preobrazbe telesa in pridobitve nove samopodobe. Velik pomen na poti k uresničevanju ciljev in do kakovostnejšega življenja pa seveda predstavlja funkcionalnost telesa in motorični razvoj, ki ga nenehno razvijamo pri treningu.

Vizija za prihodnost: nadaljevati misijo in pomagati ljudem na poti do uresničitve želja, saj je vedno znova največje zadovoljstvo doseči zastavljen cilj in ga preseči.

Hobiji: borilni športi, olimpijsko dviganje uteži, motociklizem, slediti načelu: enjoy your life 

 

 

Legionar_Dejan_web_1_x

Dejan se predstavi: 

Izobrazba: Fakulteta za šport

Pridobljene licence: trener boksa, trener kickboksa, inštruktor fitnesa, učitelj smučanja, učitelj nordijskega smučanja, učitelj plavanja

Uspehi: mladinski državni prvak v boksu, 2., 3. mesto v članski konkurenci boksa, 2x 3. mesto in enkrat 2. v DP kickboks fullcontact, odmevni rezultati na mednarodnih tekmovanjih v kickboksu

Osebni treningi: Cilj osebnih treningov je stranki odpraviti pomanjkljivosti v gibalnih sposobnosti. Čisto vsak posameznik ima drugačen razvoj, torej je potrebno odpraviti in dopolniti motorične sposobnosti za normalno funkcijo v vsakdanjem življenju. Kasneje seveda pripraviti vsakega k boljši kondiciji in povečati splošno moč.

Vizija za prihodnost: organizacija športnih prireditev v Sloveniji in v tujini, organizacija različnih športnih tekmovanj, izvajati kakovostne osebne in skupinske treninge, priprava športnikov na tekmovanja (boks, crossfit,..), izobraževanja trenerjev in strank na področju športa, zdravja, dobrega počutja

Hobiji: športi kot so deskanje, odbojka, košarka, smučanje, adrenalin  

 

 

Legionar_Carmen_web_1x

Carmen se predstavi: 

Izobrazba: Srednja medijska in grafična šola 

Pridobljene licence: AFP osebni trener, 2 stopnje 

Osebni treningi: Pri treningih so na prvem mestu dobra energija, pozitivna naravnanost in motivacija pri doseganje ciljev. Pri strankah skrbim da vaje izvajajo na pravilen in varen način in da se dobro počutijo. 

Vizija za prihodnost: Svojo energijo bom usmerjala v ozaveščenost ljudi, da bodo obiskovali športne vadbe, se zdravo prehranjevali in s tem skrbeli za svoje dobro počutje. 

Hobiji: Plavanje, tek, skejtanje, surfanje,.. vse kar je povezano z adrenalinom. 

 

 

Legionar_Tina_web

Tina se predstavi: 

Izobrazba: študij na Visoki šoli za design - smer notranja oprema

Licence: FZS - pilates, skupinske vadbe, fitnes; Steiner business and fitness academy - pilates, yoga, cycling, fitness; EGSA Kettlebell trainer; Pred in poporodna vadba - Sekcija za ženske (Fizioterapevtska zbornica); Spinning instructor; Schwinn instructor; TRX trainer

Uspehi: uspešno večletno vodenje in postavitev lastnega fitnes centra na Koroškem, vodenje večjih skupin vodenih vadb v Ljubljani in po celi Koroški regiji, pomoč pri transformacijah številnih žensk tako fizično kot psihološko, 9 mesečno delo na križarki kot osebni trener in inštruktor vodenih vadb, lastni doseženi zastavljeni cilji

Vizija za prihodnost: pomagati ljudem pri ozaveščanju svojega telesa, njegove primarne uporabe, močnega jedra in vseh lepih razsežnosti, ki nam jih ponuja ta instrument, z osebnim in srčnim pristopom do treningov in vodenih vadb vplivati na boljše in bolj kvalitetno življenje vadečih

Hobiji: knjige, tek, pisanje bloga

 

 

Legionar_Klemen_web_1x

Klemen se predstavi: 

Izobrazba: Ekonomska faulteta

Pridobljene licence: Tajnik v športi 1, učitelj smučanja 1 

Uspehi: 7 tretjih mest na državnih mladinskih tekmovanjih v skvošu, 2 drugi mesti na državnih mladinskih tekmovanjih v skvošu, 6 naslovov ekipnih državnih prvakov v skvošu, 1 tretje mesto na državnem članskem prvenstvu v skvošu, s sovensko reprezentanvo smo dosegli prvo mesto na Balkanskem prvenstvu v skvošu, več zmag turnirjev v ulični košarki

Osebni izkušnje: več letno delovanje na področju športa, večletne izkušnje na korporativenm komuniciranju, 10 let aktivnega delovanja na področju organizacije in izvedbe športni dogodkov in tekmovanj, 8 let aktivnega delovanja na področju trženja 

Vizija za prihodnost: v obdobju treh let doseči prepoznavnost blagovne znamke, Legionar in posledično Legionar gyma, v širšem družbenem okolju.

Hobiji: so šport: košarka, skvoš, smučanje, odbojka na mivki, adrenalinski športi, plavanje, kolesarjenje... in glasba: igranje kitare  

 

 

Legionar__Primoz_M1

Primož se predstavi:  

Izobrazba: Gimnazijski maturant

Pridobljene licence: inštruktor fitnesa (II. stopnja), kondicijski trener (II. stopnja), ju jitsu (Trener I.)

Uspehi: 5 x državni prvak v Ju jitsu, 1 x državni podprvak v Kickboksu, trenerski uspehi (trener svetovne podprvakinje in evropske prvakinje v ju jitsu)

Osebni treningi: Velik poudarek na korekciji drže, gibljivosti, koordinaciji..., popolna prilagoditev treninga (trening moči, kondicijska priprava, rehabilitacija, samoobramba, boks/kickboks…)

Vizija za prihodnost: Nenehno izobraževanje in usposabljanje, da lahko svojim strankam ponudi maksimalno kvalitetno vadbo, ostati aktiven tudi na tekmovalnem področju (Ju jitsu, judo, kikboks)

Hobiji: Šport, glasba 

 

 

Martina se predstavi:  

Izobrazba: diplomirani poslovni sekretar

Delovno mesto: Ker smo vsi radi kot stranke dobro, profesionalno in sproščeno postreženi, je tako tudi pri meni - tudi, če je slabo vreme/dan.

Vizija za prihodnost: S športom sem se bolj ukvarjala v mlajših letih. Glede na hiter tempo življenja pa sem se odločila, da se spet začnem ukvarjati s športi, ki me veselijo. Moj moto: Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!

Hobiji: pohodništvo, slikanje na platno 

 

 

Anže se predstavi:  

Izobrazba: Fakulteta za šport (naziv mag. šv)

Licence: FZS trener fitnesa, učitelj plavanja, vaditelj deskanja na snegu

Uspehi: rehabilitacija več poškodb pri strankah, nešteto izgubljenih kilogramov in sprememba načina življenja (več gibanja, boljša prehrana in večja sreča strank)

Osebni treningi: Delo z menoj bi lahko imenovali simbioza, saj gre za usklajevanje želja strank z mojo strokovnostjo. Vedno se v načrtovanju treningov upoštevajo želje vadečih, ravno tako pa so potrebni napotki in način kako bomo zastavljene cilje dosegli. Vedno iščem popolno kombinacijo vaj za moč, gibljivost in pravilno držo, da lahko maksimalno optimiziramo telo.

Vizija za prihodnost: sam pri sebi dajem največ poudarka na svoje pomanjkljivosti. Tako, da želim čim več svojih pomanjkljivosti izboljšati ne glede kje se te pomanjkljivosti nahajajo. Želim pa tudi predati svojo ideologijo zdravega telesa in duha na stranke, da bodo lahko uživale v življenju tako kot uživam jaz.

Hobiji: raziskovanje ravnotežja, soočanje s strahom in raziskovanje neznanih včasih neprijetnih situacij 

 

 

Imaš kako vprašanje za trenerja? 
Mogoče te zanima kako bi začel s pripravo na trening? 
Tukaj smo, odgovorili in pomagali ti bomo...  

Postavi vprašanje trenerju: